woensdag 31 december 2014

Bye bye 2014!

En weer een jaar voorbij gevlogen! Het lijkt wel gister dat ik aan de oliebollen zat, met geknal op de achtergrond. De jaren lijken elk jaar weer korter te worden. Wel hebben we weer een hoop plezier gehad. Soms ook niet, maar dat lijk je dan toch weer sneller te vergeten. 
2014, wat heeft het ons gebracht? In ieder geval een leuke, eigenwijze peuter in huis. Een echte jongen, met een eigen wil en vooral veel autootjes. Om over het lawaai nog maar niet te spreken. 

2014 bracht me ook wat leuke tripjes. Hoogtepuntje was toch wel een paar dagen Londen met zijn 2en! Wat hebben we een fijne dagen gehad: heerlijk geshopt, lekker rondgeslenterd en gegeten, en ook vooral gewoon weer eens samen zijn.
Daarnaast was 2014 het jaar van het kamperen, in een tent (maar dan wel zo'n  luxe, jeweetwel, die al kant-en-klaar op je staan te wachten)! En dat kamperen beviel prima! Met kind is dat toch echt wel leuker dan in een huisje zitten; Jip kon zijn gang gaan en wij hadden ook rust! Wat wil je nog meer? 

Verder was 2014 het jaar van grote plannen, die hopelijk verder vorm gaan krijgen in 2015. Het jaar van vriendschappen, nieuwe mensen ontmoeten en plekjes ontdekken, 
Nieuwe ervaringen opdoen en dingen loslaten. 

Kom nu maar op met 2015! 

Ik wens iedereen een knallend nieuwjaar !!!









Geen opmerkingen:

Een reactie posten